In vizita la bunici

Impreuna cu o echipa de voluntari IBM si cu sprijinul unor viitori psihoterapeuti am petrecut ziua de 10 aprilie alaturi de bunicii de la caminul de batrani “Bunica Ecaterina”, din Bucuresti.
Pentru noi toti a fost o zi speciala, o zi in care am primit si am daruit, deopotriva, emotii si bucurii.

Impreuna am creat amintiri frumoase: le-am ascultat povestile, dar si ei pe ale noastrele, le-am aratam grija noastra, i-am facut sa simta ca ne pasa si ca sunt apreciati si le-am oferim cateva cadouri din inima.
Ne-am bucurat sa cunoastem oameni speciali, ingrijiti de o echipa extraordinara – oameni cu suflet mare, care se dedica in fiecare zi batranilor gazduiti la Bunica Ecaterina. Le multumim celor care ne-au sprijinit in aceasta actiune si impreuna cu care am deschis seria evenimentelor prin care echipa Better Chance se implica in viata comunitatii. Este foarte important pentru noi sa ne implicam in comunitate si sa aducem putina bucurie in sufletele celor de langa noi.

Daca doriti sa ne deveniti colaboratori, sponsori, parteneri media si sa ne sprijiniti in dezvoltarea proiectelor va rugam sa ne trimiteti e-mail utilizand formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele 0723.738.323 sau 0758.221.996.

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *