Date de contact
Adresa

Bucuresti, Romania

Telefoane

Fii bun de fiecare data cand este posibil. Este intotdeauna posibil!

Esti persoana fizica?

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit

Conform Codului Fiscal, 2% din impozitul pe venit, platit statului, va fi redirectionat catre o asociatie non-guvernamentala.

Poti sustine Asociatia Better Chance completand formularul 230 sau formularul 200, astfel:

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numeste Declaratia 230 si poate fi completat doar de persoanele ale caror venituri provin numai din salariu. Formularul tip 230 pentru venituri salariale poate fi descarcat de AICI (Declaratia 230).

In cazul in care doresti sa completezi declaratia direct la Administratia Financiara sau sa descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui sa completezi tu datele noastre:

  • Denumire entitate nonprofit: ASOCIATIA BETTER CHANCE
  • Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit – 36864946
  • Cont bancar (IBAN) – RO32BRDE426SV83047764260

Pasul 2: Dupa ce ai descarcat formularul, il completezi cu datele tale de identificare in prima caseta destinata contribuabilului.

Pasul 3: Semneaza documentul si trimite formularul completat catre Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, pana la data de 15 martie 2019. Daca doresti sa depunem noi acest formular la Administratia Financiara, contacteaza-ne si vom gasi Solutia sa intram in posesia formularului.

Esti persoana juridica?

20% din impozitul pe profit

Este foarte simplu sa ne ajuti: daca esti firma, poti sa directionezi 20% din impozitul pe profit ce revine statului.

Potrivit Codului Fiscal art. 21. alin. 4 poti sa scazi din impozitul pe profit datorat statului sumele aferente. Legislatia impune doua conditii in acest sens: suma nu trebuie sa depaseasca 0,5% din cifra de afaceri a firmei si trebuie sa se incadreze in limita de 20% din impozitul pe profit ce revine statului. Sponsorizarea se face direct catre Asociatia Better Chance. Sponsorizarea este o cheltuiala deductibila din impozitul pe profit datorat statului, deci costul pentru companie este zero.

Doneaza in cont

Ne poti ajuta facand o donatie prin transfer bancar, direct in contul nostru:

  • Beneficiar: Asociatia Better Chance
  • Cod de identificare fiscal (CIF): 36864946
  • Cont bancar (IBAN): RO32BRDE426SV83047764260
Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *