Asociatia Better Chance a organizat tabara pentru elevi EduLife Camp

Intr-un decor montan de vis,  Asociatia Better Chance dat startul primei editii a taberei EduLife Camp, in perioada 10-18 aug 2019.

 

Organizata in localitatea Moeciu, tabara a oferit 8 zile de invatare, relaxare si voie buna pentru 30 elevi de gimnaziu din localitatile Valenii de Munte, Pogoanele si  Posta Calnau.

Copii au beneficiat de seminarii de educatie financiara si antreprenoriala, ateliere si creativitate si indemanare.

Voluntarii asociatiei noastre impreuna cu partenerii de la Ascendis au participat cu elevii la focul de tabara, la jocuri si concursuri si au definit tabara cu motto-ul “learn and fun together”.  Tymbark a fost alaturi de noi cu dulciuri si sucuri pentru copii.

EduLife Camp a selectat copii cu rezultate bune la scoala, dar care, unii dintre ei, nu au avut pana acum posibilitatea sa mearga intr-o tabara. Suntem mandri ca Asociatia Better Chance a reusit sa le ofere  momente frumoase si experiente memorabile.  Succesul taberei ne indeamna sa continuam si deja ne gandim la editia a doua EduLife Camp”, a declarat Daniel Popescu, Presedintele Asociatiei Better Chance.

Multumim cadrelor scolare din Valenii de Munte, Pogoanele si  Posta Calnau care ne-au fost alaturi in organizarea taberei.

Cu sprijinul trainerilor din cadrul Asociatiei Ascendis, proiectul va continua anul viitor, cu o programa educationala  variata si cu un numar mai mare de beneficiari.

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *