Caravana “Pasta si Periuta”

Copii fericiti, zambete sanatoase!

Din pacate, statisticile arata ca igiena orala a copiilor este neadecvata. De aceea, sunt necesare eforturi sustinute in ceea ce priveste educarea pentru o igiena orala corecta, incurajarea vizitelor la stomatolog si educatia in ceea ce priveste alimentatia corecta.

Educatia copilului cu privire la igiena orala se incepe inca din primul an de viata, odata cu aparitia primilor dintisori. La inceput, aceasta sarcina ii revine parintelui, care trebuie sa se asigure zilnic ca periajul danturii este efectuat corect, iar ulterior, copilul va trebui sa invete cum se efectueaza.

Incepand cu luna martie 2018, echipa Better Chance impreuna cu partenerii sai, va porni Caravana “Pasta si Periuta” si, pe 15 martie se va opri la copiii din Campina si Cornu de Jos.

Pentru ca una dintre problemele identificate, este aceea ca parintii multor copii nu dispun de resurse materiale pentru a le oferi o igiena dentara corecta, pentru a achizitiona pasta de dinti si periute sau pentru a-i duce la consult stomatologic de cate ori este necesar, in cadrul Caravanei “Pasta si Periuta”, copiii vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, vor primi kit-ul dentar (periute si pasta de dinti ), sfaturi de igiena dentara si jucarii .

Caravana “Pasta si Periuta” va fi prezenta in 10 judete ale tarii in anul 2018. Astfel, ne dorim ca peste 3000 de copii sa fie beneficiari ai proiectului nostru de preventie dentara si de educatie in ceea ce priveste igiena. Copiii vor primi kit-ul dentar, jucarii si vouchere pentru control stomatologic gratuit.

Multumim pentru sprijin sponsorilor acestui proiect: Brenntag, A&D Pharma, Noriel, Publicis, Sentexim, Technophar.

Si tu te poti implica si ii poti ajuta pe copii sa aiba un zambet sanatos!

Ne-am bucura sa fiti alaturi de noi prin completarea declaratiei de donatie 2% din impozitul pe anul 2017. Fiecare donatie a dumneavoastra va insemna ca inca 2 copii vor primi pasta, periuta si jucarii.

Detalii AICI!

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *